Underworld 3 eller, hvordan en dårlig plan gik i vasken og vampyrer lærte at elske varulve

Af Mads Grymer Ejstrup

UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANSSå er den her! Filmen hele verden har ventet på med tilbageholdt åndedræt! Filmen der redefinerer mediet, udfordrer intellekt…næ vent, Nej nu er Underworld 3 her…øh… fabelagtig film ja den er måske ikke så god, men… Her er hvad jeg skriver i min anmeldelse:

Den onde Viktor, vampyrernes leder har fremelsket en menneske-varulvehybrid, en såkaldt Lycan, ved navn Lucien, der vokser op til at være mindst ligeså klog og måske endda stærkere end vampyrerne. Viktor vælger selvfølgelig at gøre det eneste fornuftige: at frembringe en hel hær af dem, for derefter at gøre dem til slaver og udsætte dem for diverse pinsler og ydmygelser. Det kan umuligt gå galt! 

Hvad er det med skurke og tåbelige planer? Det er egentligt lidt synd for Viktor. Han er skurk i middelalderen, tænk på hvad han kunne udrette med en internetforbindelse. så kunne han f.eks. have læst denne liste og undgået en masse probelmer. Prøv f.eks. at se det her:

billede-13

Det store spørgsmål er naturligvis hvorfor, manuskriptforfatterne ikke har set det her? Den har været på nettet siden 1997. Man kan have en sjov eftermiddag med at finde ud af, hvor mange tåbelige fejl skurken gør. Nå men nok om det. Underworld 3 er ikke uden evner:

Skuespillerne har det tydeligvis umådeligt sjovt med at pumpe det hele op med en gravitas, som spillede de Shakespeare. Det er sjovt at se Martin Sheen, denne følsomme skuespiller fra The Queen og Frost/Nixon, give den på alle tangenter som martret varulvehelt og Bill Nighy er helt i sit rette element som Viktor. Ingen kan som Nighy spytte sine replikker ud som var de koncentreret syre. 

Men konklussionen må aligevel være:

Men direkte anbefale den kan jeg ikke. Man kunne f.eks. i stedet drøne ned i video-biksen og leje Doomsday, også med Rohna Mitra. Der er man lagt bedre, mere stilfulde, hænder. Doomsday er en film, der er ægte, blodig og campy sjov. 

Læs hele anmeldelsen på filmnet.dk

Reklamer

~ af Mads Grymer Ejstrup på torsdag, 23 april 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: